Meest gestelde vragen

Wat voor een goede doelen zijn er opgenomen op deze website?
Zeer diverse. Van grote bekende organisaties tot kleinere, minder bekende goede doelen. Allen zetten zij zich in voor hun eigen projecten. Deze kunnen te maken hebben met verschillende onderwerpen, zoals dierenwelzijn, ontwikkelingshulp, kinderen, ouderen, gezondheidszorg, dak-en thuislozen of anderen onderwerpen in binnen- en buitenland. Van alle goede doelen op deze website is bekend dat zij bepaalde spullen goed kunnen gebruiken ter ondersteuning van hun projecten.

Hoe kan ik mijn goede doel aan- en/of afmelden voor deze website?
Dit kan beiden middels het e-mail formulier onder -Contact-. Vermeld altijd duidelijk de naam van het goede doel en bij het aanmelden ook de achtergrond en eventueel de website van het goede doel. Daarbij kun je ook aangeven welke spullen je goede doel kan gebruiken en voor welke doeleinden. Voor afmelden zouden we ook graag de reden hiervan willen weten, om zo dingen in de toekomst wellicht te kunnen verbeteren. Wij streven ernaar om alle informatie binnen enkele dagen te verwerken. Indien nodig nemen we contact op om samen te bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Is deze website commercieel?
Nee, zeker niet. De goede doelen en de mensen die hun spullen schenken kunnen geheel kosteloos gebruik maken van dit platform van vraag en aanbod. De insteek is milieubewust en goed doen en dus ook niet commercieel. Middels kleine advertenties proberen wij op termijn wel de onkosten voor het maken en onderhouden van deze website te compenseren.

Kan ik mijn spullen ook bij jullie afgeven?
Nee dit is niet mogelijk. Onder opmerkingen van het inzamelpunt van het goede doel kun je lezen op welke wijze je je spullen kan schenken aan het goede doel. Dit kan bijvoorbeeld door het zelf te brengen op bepaalde dagen en/of tijden of dat het goede doel jouw spullen eventueel, onder bepaalde voorwaarden, bij jou thuis komt ophalen.

Er staat een fout op de website, wat kan ik er het beste aan doen?
We horen erg graag wat er niet precies klopt. Ook een simpele typfout als een punt of een komma horen we erg graag. Het beste wat je kunt doen is ons een email sturen via het formulier onder -Contact-.

Staat je vraag er niet tussen?
Laat het ons weten via het e-mail formulier onder -Contact- en we zullen zo snel mogelijk antwoord geven op je vraag.